Privacyverklaring

Bij Ajax1shop.nl vinden we de privacy van onze bezoekers belangrijk. Op deze pagina leggen we uit welke gegevens we van onze bezoekers verzamelen, waarom we deze verzamelen en hoe we hiermee de gebruikservaring verbeteren. Door gebruik te maken van Ajax1shop.nl, geef je aan het privacybeleid te accepteren. Ajax1shop.nl respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorgt voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Welke gegevens verzamelen wij van jou?

Om je bestelling te kunnen verwerken, verzamelt Ajax1shop.nl de volgende persoonsgegevens: naam, adres en e-mailadres. Daarnaast verzamelen we geanonimiseerde informatie over jouw gedrag op onze website. Ajax1shop.nl zal gegevens nooit doorsturen, verkopen aan of ruilen met derden. Gegevens die worden doorgestuurd aan derden, worden alleen gebruikt om onze diensten te kunnen leveren.

Wat doen wij met je gegevens?

• Het leveren van de door jou bestelde producten
• Het afwikkelen van betalingen
• Het toezenden van informatie over de producten die je bij ons hebt besteld
• Het toezenden van aanbiedingen van onze producten
• Het analyseren van websitegedrag ten behoeve van optimalisatie en retargeting

Jouw rechten

Als bezoeker van Ajax1shop.nl heb je de volgende rechten:
1. Recht op inzage: Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Ajax1shop.nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Ajax1shop.nl. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
2. Recht op rectificatie: Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Ajax1shop.nl. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.
3. Recht op wissen van gegevens: Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Ajax1shop.nl vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
4. Recht op het indienen van een klacht: Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Ajax1shop.nl niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.
5. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar) Wil jij niet dat Ajax1shop.nl jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Ajax1shop.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Ajax1shop.nl. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Ajax1shop.nl privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Cookies

Om beter inzicht te krijgen in het gedrag van onze klanten, maakt deze website gebruik van ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. Je kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website.

Bedrijfsgegevens

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op Ajax1shop.nl en niet op andere sites en sites van derden. Ajax1shop.nl is onderdeel van Tekona VOF, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64540715.